Skip to main content
2 Days Professional Pastry Seminar by Dimitris Chronopoulos – 11 & 12 Ιανουαρίου 2025

2 Days Professional Pastry Seminar by Dimitris Chronopoulos – 11 & 12 Ιανουαρίου 2025

ανά
2656 2656 people viewed this event.

H Gourmet Chef professional seminars παρουσιάζει τον
Chef patissιer chocolatier Dimitris Chronopoulos σε
ένα μοναδικό 2ημερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.

Τύπος σεμιναρίου : Demonstration με γευσιγνωσία
Εισηγητής / Chef Εκπαίδευσης : Dimitris Chronopoulos
Τοποθεσία : Domestica SA Κρήτης
Ημερομηνία : 11 & 12/01/2025
Ώρες διεξαγωγής : 12:00 – 17:00 (και για τις 2 ημέρες)
Διοργάνωση : Gourmet Chef

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef.

2 days professional seminar by dimitris chronopoulos 11 and 12 january 2025

Θέμα :

Desert :

  • ΜΠΟΥΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
  • ΒΙΤΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ
MENOY
  • Chocolate X Chocolate
  • Brownie / Peanuts X Pistachio
  • Tartalet / Red Fruit X Vanille
  • Ραβανί / Passion X Vanille
ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF
Dimitris Chronopoulos
  • Το 1992 αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΣΤΕ).
  • Το 2006 τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερου Ζαχαροπλάστη στην Ελλάδα για το 2005-2006.
  • Έχει εργαστεί ως Pastry Chef και Pastry Chef Consultant σε πολλά αξιόλογα εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, μεταξύ αυτών σε βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin.
  • Το 2007 ξεκίνησε η συνεργασία του με την εταιρία Deals και την Valrhona ως τεχνικός σύμβουλος της σοκολάτας Valrhona στην Ελλάδα, ενώ 3 χρόνια αργότερα η Valrhona S.A τον επέλεξε ως τεχνικό της σύμβουλο και για την Ευρώπη, Ασία και την Μέση Ανατολή.
  • Παράλληλα από το 2007 δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της ζαχαροπλαστικής ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, με βασικά αντικείμενα την άρτια οργάνωση και λειτουργία ενός χώρου ζαχαροπλαστικής, αλλά και την προώθηση πρώτων υλών ή προϊόντων μέσω της έρευνας και δημιουργίας tailor-made συνταγών, παρουσιάσεων και διαφημιστικών καμπανιών.
  • Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια και workshop ζαχαροπλαστικής σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ συνταγές του τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση έχουν δημοσιευθεί και δημοσιεύονται σε αρκετά έντυπα αλλά και ηλεκτρονικά μέσα. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές ως καλεσμένος καθώς επίσης και ως κριτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Bake Off Greece.
Δήλωση Συμμετοχής
Για την οριστικοποίηση της κράτησής σας, απαιτείται η κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας:
Κόστος Συμμετοχής: 220,οο€
Σπουδαστές σχολών: 190,00€
Alpha Bank
IBAN : GR9101406470647002310001452
Eurobank
IBAN : GR9202601340000010101673134
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ : GR4501715570006557107186723
Αιτιολογία : Tο ονοματεπώνυμό σας
Δικαιούχος : Μπουσούλης Χρυσόστομος
Θα είμαι κοντά σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή περαιτέρω πληροφόρηση.
Με εκτίμηση,
Μάκης Μπουσούλης,
Gourmet Chef
Τηλ +306981239848

 

    Event registration closed.
     

    Date And Time

    11/01/2025 @ 12:00 to
    12/01/2025 @ 17:00
     

    Ημερομηνία Τέλους Εγγραφών

    11/01/2025
     

    Τύποι Γεγονότος

    Share With Friends