
2 Days Professional Pastry Seminar by Dimitris Chronopoulos – 11 & 12 Ιανουαρίου 2025
H Gourmet Chef professional seminars παρουσιάζει τον
Chef patissιer chocolatier Dimitris Chronopoulos σε
ένα μοναδικό 2ημερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.
Τύπος σεμιναρίου : Demonstration με γευσιγνωσία
Εισηγητής / Chef Εκπαίδευσης : Dimitris Chronopoulos
Τοποθεσία : Domestica SA Κρήτης
Ημερομηνία : 11 & 12/01/2025
Ώρες διεξαγωγής : 12:00 – 17:00 (και για τις 2 ημέρες)
Διοργάνωση : Gourmet Chef
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef.
Θέμα :
Desert :
- ΜΠΟΥΦΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
- ΒΙΤΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ
- Chocolate X Chocolate
- Brownie / Peanuts X Pistachio
- Tartalet / Red Fruit X Vanille
- Ραβανί / Passion X Vanille
Dimitris Chronopoulos
- Το 1992 αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΣΤΕ).
- Το 2006 τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερου Ζαχαροπλάστη στην Ελλάδα για το 2005-2006.
- Έχει εργαστεί ως Pastry Chef και Pastry Chef Consultant σε πολλά αξιόλογα εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό, μεταξύ αυτών σε βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin.
- Το 2007 ξεκίνησε η συνεργασία του με την εταιρία Deals και την Valrhona ως τεχνικός σύμβουλος της σοκολάτας Valrhona στην Ελλάδα, ενώ 3 χρόνια αργότερα η Valrhona S.A τον επέλεξε ως τεχνικό της σύμβουλο και για την Ευρώπη, Ασία και την Μέση Ανατολή.
- Παράλληλα από το 2007 δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της ζαχαροπλαστικής ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων, με βασικά αντικείμενα την άρτια οργάνωση και λειτουργία ενός χώρου ζαχαροπλαστικής, αλλά και την προώθηση πρώτων υλών ή προϊόντων μέσω της έρευνας και δημιουργίας tailor-made συνταγών, παρουσιάσεων και διαφημιστικών καμπανιών.
- Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί επαγγελματικά σεμινάρια και workshop ζαχαροπλαστικής σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ συνταγές του τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση έχουν δημοσιευθεί και δημοσιεύονται σε αρκετά έντυπα αλλά και ηλεκτρονικά μέσα. Έχει λάβει μέρος σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές ως καλεσμένος καθώς επίσης και ως κριτής στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Bake Off Greece.
Δήλωση Συμμετοχής
Σπουδαστές σχολών: 190,00€
IBAN : GR9101406470647002310001452
IBAN : GR9202601340000010101673134
ΙΒΑΝ : GR4501715570006557107186723
Δικαιούχος : Μπουσούλης Χρυσόστομος
Με εκτίμηση,
Μάκης Μπουσούλης,
Gourmet Chef
Τηλ +306981239848