Skip to main content

Από τον Αέρα στην Θάλασσα – 3ήμερο Hands on professional seminar – με τον Chef Petrof Iosif στις 21, 22 & 23 Μαρτίου 2024

ανά
795 795 people viewed this event.
420€ +ΦΠΑ 24%
Πληρωμένο
Η Gourmet Chef παρουσιάζει τον Chef Iosif Petrof σε ένα 3ήμερο Hands on professional seminar: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
Η Gourmet Chef παρουσιάζει,
τον Chef Iosif Petrof, σε ένα 3ήμερο Hands on professional seminar!
Ο Chef θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις προτάσεις του, πάνω στις τελευταίες τάσεις και τεχνικές της παγκόσμιας γαστρονομίας , εστιάζοντας στις σύγχρονες εφαρμογές για ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.
  • Θέμα: “Από τον αέρα στην θάλασσα”  :: 3ήμερο Hands on professional seminar
  • Εισηγητής / Chef Εκπαίδευσης : Iosif Petrof
  • Ημερομηνία: 21, 22 & 23 Μαρτίου 2024
  • Διάρκεια εκπαίδευσης: 10:00 – 16:00
    (3 ημέρες/6 ώρες καθημερινά /18 ώρες σύνολο)
  • Τύπος σεμιναρίου : Hands on – Work shop
  • Θέσεις συμμετεχόντων : 12
  • Τοποθεσία: Domestica s.a Heraklion – ΒΙΠΕ Ηρακλείου, οδός Π
  • Διοργάνωση: Gourmet Chef
  • Πληροφορίες – Κρατήσεις: 698 123 98 48 Μάκης Μπουσούλης
Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε :
Chefs, Sous Chefs, Private Chefs, Α’ Μάγειρες, F&B Managers, διευθυντές τμημάτων
Κόστος συμμετοχής: 420,οο € (+ Φ.Π.Α 24%)
Θα είμαι κοντά σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή περαιτέρω πληροφόρηση.
Μάκης Μπουσούλης,
Gourmet Chef.
Τηλ (+30) 698 123 98 48
http://gourmetchef.gr
Η θεματολογία, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει:
  • Τριήμερη εκπαίδευση και εκτέλεση από τους συμμετέχοντες, τριών διαφορετικών δημιουργικών & σύγχρονων μενού, βασισμένα στην Μεσογειακή Κουζίνα σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα.
  • Πουλερικά
  • Πτηνά
  • Θαλασσινά – Ψάρια
  • Μοσχάρι
  • Κυνήγι
  • Λαχανικά -Φρούτα
  • Αρτοποιία
  • Ζαχαροπλαστική
  • Ενίσχυση της γεύσης των τοπικών προϊόντων .
  • Ειδικές Κοπές
  • Σάλτσες
  • Παρασκευές Vegan – Vegetarian
  • Παρουσίαση και στήσιμο των παρασκευών .

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef

Σύντομο βιογραφικό
Ιωσήφ Πετρώφ
Ύστερα από δυο έτη σπουδών στην ΣΤΕ Ηρακλείου και στην συνέχεια μακροχρόνιες σπουδές στην περίφημη γαλλική σχολή Institut Paul Bocuse, Lyon, France, πετυχαίνοντας αρχικά τον τίτλο bachelor degree στην ειδικότητα restaurant management και arts culinaires. Ακολούθησαν σπουδές επιπέδου MBA πάνω στο restaurant management και culinary innovation.
Μαθήτευσε δίπλα σε μερικούς από τους καλύτερους chef του κόσμου και φυσικά δίπλα στα ιερά τέρατα της γαλλικής γαστρονομίας Paul Bocuse και Joel Robuchon. Τα εστιατόρια που εργάστηκε σε Γαλλία και Αγγλία ήταν όλα βραβευμένα με αστέρια Michelin Leon de Lyon 2* Michelin stars ⭐️ Lyon, Gourmet de Seze 1* Michelin star ⭐️ Lyon, Saison 1 Michelin Star ⭐️ , Lyon, Paul Bocuse 3 Michelin stars ⭐️ Lyon, Trois Domes 1 Michelin star ⭐️, Lyon, Mere Brazier par Mathieu Viannay 2 Michelin stars ⭐️, Lyon καθώς και στο Λονδίνο l’atelier de Joël Robuchon 1 Michelin star ⭐️, London.
Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά στον τόπο καταγωγής του ασχολήθηκε αρχικά με την εκπαίδευση σε ιδιωτικές και δημόσιες σχολές καθώς διετέλεσε chef – restaurant management στο ουσιαστικά πρώτο εστιατόριο fine dining για την περιοχή των Χανίων εστιατόριο Serenissima, του ομώνυμου boutique hotel.
Το 2020 δημιούργησε την ομάδα Π gastronomy stories όπου είναι μια εικαστική ομάδα που ασχολείται με έργα τέχνης δημιουργημένα μέσα από προϊόντα της γαστρονομίας, όπου και διατέλεσε δυο πετυχημένες εκθέσεις αρχικά για την ελληνική επανάσταση του 1821 με τον τίτλο Un clin d’œil sur le 21 και έπειτα την boutique έκθεση Révolution με θέμα την γαλλική επανάσταση.
Το 2022 και 2023 διοργάνωσε τους διαγωνισμούς με τον Ελληνογαλλικό σύλλογο Χανίων, η κρέπα με άρωμα Κρήτης και η τάρτα με άρωμα Κρήτης την επόμενη χρόνια ακριβώς όπου είναι ένας διαγωνισμός που απευθύνεται μόνο σε σπουδαστές σχολών μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης .
Το 2021 έζησε την μεγαλύτερη του ξεχωριστή εμπειρία σαν καθηγητής όπου για δυο μήνες συνεχόμενους παρέδωσε μαθήματα άρτο ζαχαροπλαστικής στις φυλακές Αγιάς Χανίων.
Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραγωγές διαφημίσεων σαν food stylist για λογαριασμό της εταιρίας Indigo View του διάσημου σκηνοθέτη Θόδωρου Παπαδουλάκη.
Σήμερα είναι καθηγητής της ιδιωτικής σχολής ΙΕΚ Δέλτα 360 και του Δημοσίου ΙΕΚ Χανίων όπου και στις δυο σχολές διδάσκει όλες τις ειδικότητες γαστρονομίας. Δίνει τις συμβουλές του σε πολυάριθμες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια, δημιουργεί event για εταιρίες και μη, καθώς επίσης δραστηριοποιείται έντονα με την ελληνογαλλική κοινότητα, μιας και είναι έφορος οικονομικών του Ελληνογαλλικού συλλόγου Χανίων.
Δήλωση Συμμετοχής
Για την οριστικοποίηση της κράτησής σας, απαιτείται η κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
Κόστος Συμμετοχής:  420,οο€  (+Φ.Π.Α 24%)
Alpha Bank
IBAN : GR9101406470647002310001452
Eurobank
IBAN : GR9202601340000010101673134
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ : GR4501715570006557107186723
Αιτιολογία : Tο ονοματεπώνυμό σας
Δικαιούχος : Μπουσούλης Χρυσόστομος

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

    Event registration closed.
     

    Date And Time

    21/03/2024 @ 10:00 to
    23/03/2024 @ 16:00
     

    Ημερομηνία Τέλους Εγγραφών

    21/03/2024
     

    Τοποθεσία

    Domestica s.a Heraklion – ΒΙΠΕ Ηρακλείου, οδός Π
     

    Τύποι Γεγονότος

    Share With Friends


    Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/gourmetchef.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-event-manager/core/wp-event-manager-post-types.php on line 1393