Skip to main content

Αρτοποιώ – 2ήμερο Hands Οn professional seminar – με τον Chef Θέμο Ρήγα στις 11 & 12 Μαρτίου 2024

ανά
969 969 people viewed this event.
360€ +ΦΠΑ 24%
Πληρωμένο
Η Gourmet Chef παρουσιάζει,
τον Θέμο Ρήγα – Chef Patron του La maison Du Pain σε ένα μοναδικό 2ήμερο Hands on professional σεμινάριο αρτοποιίας.

 

Στο εκπαιδευτικό 2ήμερο, οι 12 συμμετέχοντες θα εργαστούν σε πραγματικές συνθήκες, σε ένα σύγχρονο εργαστήριο, που θα περιλαμβάνει όλα τα στάδια της αρτοποιίας.
  • Θέμα: Αρτοποιία  ::  2ήμερο Hands on professional seminar
  • Εισηγητής / Chef Εκπαίδευσης : Θέμος Ρήγας
  • Ημερομηνία: 11 & 12 Μαρτίου 2024
  • Διάρκεια εκπαίδευσης: 10:00 – 18:00
  • Τύπος σεμιναρίου : Hands on – Work shop
  • Θέσεις συμμετεχόντων : 12
  • Τοποθεσία: Domestica s.a Heraklion – ΒΙΠΕ Ηρακλείου, οδός Π
  • Διοργάνωση: Gourmet Chef
  • Πληροφορίες – Κρατήσεις: 698 123 98 48 Μάκης Μπουσούλης
Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε :
Chefs, Sous Chefs, Private Chefs, Α’ Μάγειρες, F&B Managers, διευθυντές τμημάτων
Κόστος συμμετοχής: 360,οο € (+ Φ.Π.Α 24%)
Θα είμαι κοντά σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή περαιτέρω πληροφόρηση.
Μάκης Μπουσούλης,
Gourmet Chef.
Τηλ (+30) 698 123 98 48
http://gourmetchef.gr
Η θεματολογία της εκπαίδευσης μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει
  • ΠΡΟΖΥΜΙ
  • ΩΡΙΜΑΝΣΗ
  • ΖΥΜΩΣΗ
  • ΟΞΥΤΗΤΑ
  • ΚΥΨΕΛΩΣΗ
  • ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
  • Χωριάτικο ψωμί
    • Με Κριθάρι – Βρώμη – Σίκαλη
    • Με λεμόνι
    • Με ελαιόλαδο και ελιές
    • Με σοκολάτα και Κρητική σταφίδα.
    • Βιολογικό
    • Κουβέρ εστιατορίου

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef

Σύντομο βιογραφικό
Θέμος Ρήγας

Με ρίζες από την Κρήτη, ο Θέμος Ρήγας γεννιέται και μεγαλώνει  στην Αθήνα.

Στα πρώτα βήματά του, μεταξύ άλλων, θα εργαστεί στο κορυφαίο εστιατόριο ΣΠΟΝΔΗ όπου  και αρχίζει να ανδρώνεται επαγγελματικά πλάι σε σπουδαίους Έλληνες και Ευρωπαίους chefs.

Σε αυτή την διαδρομή θα σταθεί επί σειρά ετών ως βοηθός, δίπλα στον εξαιρετικό Chef Patissier Chocolatier Δημήτρη Χρονόπουλο, ο οποίος θα είναι και ο μέντοράς του.

Θα επιστρέψει στην Κρήτη και  θα εργαστεί επί σειρά  ετών σε επιχειρήσεις του νησιού, όπου και θα αφήσει το <<αποτύπωμά>> του.

Με 25 χρόνια εμπειρίας  διδάσκει πλέον την τέχνη της  Ζαχαροπλαστικής  στο Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε τις  συνεργασίες του

  • Ελιά και Δυόσμος της κ. Α. Βάρδα
  • Ζαχαροπλαστείο ΓΚΛΟΡΙΑ του κ. Δ.Κοκολάκη .
  • Central Park  & Lubo των Αδελφών  Παγκαλάκη .

Από το 2012 συνεργάζεται με την Gourmet Chef στον τομέα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Τον Ιούνιο  του 2021  μας συστήνεται επιχειρηματικά  όπου με τον συνεργάτη του κ. Κώστα Φαρσάρη δημιουργούν το La Maison Du Pain στο Ηράκλειο.

Δήλωση Συμμετοχής
Για την οριστικοποίηση της κράτησής σας, απαιτείται η κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
Κόστος Συμμετοχής:  360,οο€  (+ Φ.Π.Α 24%)
Alpha Bank
IBAN : GR9101406470647002310001452
Eurobank
IBAN : GR9202601340000010101673134
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ : GR4501715570006557107186723
Αιτιολογία : Tο ονοματεπώνυμό σας
Δικαιούχος : Μπουσούλης Χρυσόστομος

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

    Event registration closed.
     

    Date And Time

    11/03/2024 @ 10:00 to
    12/03/2024 @ 18:00
     

    Ημερομηνία Τέλους Εγγραφών

    11/03/2024
     

    Τοποθεσία

    Domestica s.a Heraklion – ΒΙΠΕ Ηρακλείου, οδός Π
     

    Τύποι Γεγονότος

    Share With Friends


    Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/gourmetchef.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-event-manager/core/wp-event-manager-post-types.php on line 1393