Skip to main content

Εξελίσσοντας τις Βάσεις με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη

ανά
285 285 people viewed this event.
Πληρωμένο

Θέμα σεμιναρίου : ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
Δεν έχει αρκεί μόνο η συνταγή ,αλλά και το πώς σκέφτεσαι .

H Gourmet Chef professional seminars παρουσιάζει τον κορυφαίο chef patissιer Spyros Pediaditakis σε ένα μοναδικό σεμινάριο .
Ο Spyros Pediaditakis μέσα από μια επίδειξη υψηλής τεχνικής θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του ,ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ με μια διαφορετική προσέγγιση της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.

1) Τρούφα / μαύρη σοκολάτα / καραμελωμένο κρεμμύδι / Passion fruit
2) Κάστανο / γαρύφαλλο / Μανταρίνι
3) Σοκολάτα / Φαγόπυρο / Παλαιωμένο ρούμι
4) Σέλερυ / Γιαούρτι / Πράσινο μήλο / Βασιλικός
5) Το γλυκό της γιαγιάς με φουντούκι και προζυμένιο ψωμί

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef

Παθιασμένος με τη ζαχαροπλαστική, ο Σπύρος πειραματίζεται συνεχώς και λατρεύει να δουλεύει με διαφορετικές υφές, γεύσεις και τεχνικές. Η έμφυτη περιέργειά του και φυσικά τα ταξίδια στο εξωτερικό, τον βοήθησαν να ανακαλύψει νέες μεθόδους και συστατικά, να εξελίξει τεχνικές και να αντλήσει έμπνευση για τις επόμενες συνταγές του.

Διανύοντας ήδη πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας και έχοντας εντρυφήσει σε πολλά επιχειρηματικά πεδία στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, ο Σπύρος προσφέρει τώρα μια ευρεία επιλογή επαγγελματικών παροχών, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, κατάρτισης και καθοδήγησης επαγγελματιών και εστιατορίων και ως ένας βέβαια από τους πρεσβευτές του Cacao Barry Chocolate, μοιράζεται την αγάπη του για τη σοκολάτα με όλο τον κόσμο.

Event registration closed.
 

Date And Time

30/01/2021 @ 07:00
 

Ημερομηνία Τέλους Εγγραφών

30/01/2021
 

Τοποθεσία

Aquila Atlantis Hotel
 

Τύποι Γεγονότος

Share With Friends


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/gourmetchef.gr/httpdocs/wp-content/plugins/wp-event-manager/core/wp-event-manager-post-types.php on line 1393