Εξελίσσοντας τις Βάσεις με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη
Θέμα σεμιναρίου : ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
Δεν έχει αρκεί μόνο η συνταγή ,αλλά και το πώς σκέφτεσαι .
H Gourmet Chef professional seminars παρουσιάζει τον κορυφαίο chef patissιer Spyros Pediaditakis σε ένα μοναδικό σεμινάριο .
Ο Spyros Pediaditakis μέσα από μια επίδειξη υψηλής τεχνικής θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του ,ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ με μια διαφορετική προσέγγιση της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef
Παθιασμένος με τη ζαχαροπλαστική, ο Σπύρος πειραματίζεται συνεχώς και λατρεύει να δουλεύει με διαφορετικές υφές, γεύσεις και τεχνικές. Η έμφυτη περιέργειά του και φυσικά τα ταξίδια στο εξωτερικό, τον βοήθησαν να ανακαλύψει νέες μεθόδους και συστατικά, να εξελίξει τεχνικές και να αντλήσει έμπνευση για τις επόμενες συνταγές του.
Διανύοντας ήδη πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας και έχοντας εντρυφήσει σε πολλά επιχειρηματικά πεδία στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, ο Σπύρος προσφέρει τώρα μια ευρεία επιλογή επαγγελματικών παροχών, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, κατάρτισης και καθοδήγησης επαγγελματιών και εστιατορίων και ως ένας βέβαια από τους πρεσβευτές του Cacao Barry Chocolate, μοιράζεται την αγάπη του για τη σοκολάτα με όλο τον κόσμο.