Skip to main content
Sea Food Naturalist Cooking Seminar με τον Μιχάλη Μάρθα στις 19 Ιανουαρίου 2025

Sea Food Naturalist Cooking Seminar με τον Μιχάλη Μάρθα στις 19 Ιανουαρίου 2025

ανά
2337 2337 people viewed this event.
Sea Food Naturalist Cooking "Μοντέρνα Ελληνική Ψαροφαγία" με τον Chef Μιχάλη Μάρθα

H Gourmet Chef Professional Seminars παρουσιάζει τον Chef Μιχάλη Μάρθα .
Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο ταλαντούχος Chef θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του προσεγγίζοντας με σύγχρονες τεχνικές την “Μοντέρνα Ελληνική Ψαροφαγία”

Τύπος σεμιναρίου : Παρουσίαση με γευστική δοκιμή
Εισηγητής / Chef Εκπαίδευσης : Μιχάλη Μάρθας
Τοποθεσία : Domestica SA Κρήτης
Ημερομηνία : 19/01/2025
Ώρες διεξαγωγής : 11:30 – 16:30
Διοργάνωση : Gourmet Chef

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef.

Κόστος Συμμετοχής : 160,00 €
Σπουδαστές Σχολών : 130,00 €

Sea Food Naturalist Cooking

  • Τεχνικές μαγειρέματος πάνω στην μοντέρνα ψαροφαγία
  • Εποχικότητα και βιωσιμότητα απευθείας από τον πρωτογενή τομέα
  • Συντήρηση και διαχείριση πρώτης ύλης για τον καλύτερο έλεγχο ποιότητας και κόστους.
  • Τεχνικές νωπής και ξηρής ωρίμανσης ψαριού.
  • Συνταγές και παρουσίαση βασισμένες πάνω στα μηδενικά απόβλητα αλλά και με την φυσική χρήση υλικών και σκευών.
ΜΕΝΟΥ
  • Η μπουκιά του σφουγγαρά
  • Μπενιέτ χταποδιού / Φούσκα / Περγαμόντο
  • Οσμωτικά ντοματίνια / Σέλινο / Καπνιστά μύδια
  • Τόνος wellington / Αρώνια / Ρίζα μαϊντανού
  • Μαγιάτικο παϊδάκι / Ταρτάκι τρούφας / Κρεμμυδόζουμο
THE CHEF
Ο Μιχάλης Μάρθας είναι Πτυχιούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, με σπουδές στην Ξενοδοχειακή – Εστιατορική τεχνική και στη Μαγειρική Τέχνη.
Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδος και του εξωτερικού, όπως The Fat Duck – 3 Star Michelin), Pure C – 2 Star Michelin, Waterside Inn – 3 Star Michelin, Daniel Berlin Krog – 2 Star Michelin, Noble Gourmet Restaurant. Έχει διατελέσει Ex. Chef στο Cuvee Restaurant (ένα αστέρι FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος), Ξεν. Πεντελικών κ.α..
Επίσης, έχει επιτελέσει αρκετές επιμέλειες στις Μπαχάμες : Bahamar, Albany Marine, AirCuilinary, της Titans Hospitality όπως και στην Βουλγαρία αλλά και στα νησιά του αιγαίου. Το 2019 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Young Chef της Ελλάδος από τα restaurant 100, όπως επίσης το 2015 και 2016 βρέθηκε στα προημιτελικά στο παγκόσμιο διαγωνισμό της San Pellegrino Young Chef στο Tel Aviv. Πολυβραβευμένος με 2 αστέρια FNL BRA Awards, βραβείο Ελληνικής κουζίνας και βραβείο Top Nortch των Χρυσών Σκούφων. Εξειδικεύεται τα τελευταία 8 χρόνια στο ψάρι αλλά και στην ωρίμανση ψαριών (fish dry aging και απασχολείται εντατικά ως R&D ( έρευνα και πρόοδος ) πάνω στην βιωσιμότητα, εντοπιότητα αλλά και στα μηδενικά απόβλητα της ελληνικής γαστρονομίας, όπως επίσης έχει τελειώσει διαδικτυακά την εκπαίδευση στην πλατφόρμα EDX της Harvard University στην κατηγορία Food Fermentation: The science of cooking with mibrobes όπως επίσης μετεκπαίδευση στο MAD academy
Δήλωση Συμμετοχής
Για την οριστικοποίηση της κράτησής σας, απαιτείται η κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας:
Κόστος Συμμετοχής: 160,οο€
Σπουδαστές σχολών: 130,00€
Alpha Bank
IBAN : GR9101406470647002310001452
Eurobank
IBAN : GR9202601340000010101673134
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ : GR4501715570006557107186723
Αιτιολογία : Tο ονοματεπώνυμό σας
Δικαιούχος : Μπουσούλης Χρυσόστομος
Θα είμαι κοντά σας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή περαιτέρω πληροφόρηση.
Με εκτίμηση,
Μάκης Μπουσούλης,
Gourmet Chef
Τηλ +306981239848

 

    Για να εγγραφείτε για αυτό το γεγονός στείλτε τα στοιχεία σας στο gourmetchef4@gmail.com

    Εγγραφείτε χρησιμοποιώντας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

     

    Date And Time

    19/01/2025 @ 11:30 to
    19/01/2025 @ 16:30
     

    Ημερομηνία Τέλους Εγγραφών

    19/01/2025
     

    Τύποι Γεγονότος

    Share With Friends