Sea Food Naturalist Cooking Seminar με τον Μιχάλη Μάρθα στις 19 Ιανουαρίου 2025
H Gourmet Chef Professional Seminars παρουσιάζει τον Chef Μιχάλη Μάρθα .
Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο ταλαντούχος Chef θα παρουσιάσει την φιλοσοφία του προσεγγίζοντας με σύγχρονες τεχνικές την “Μοντέρνα Ελληνική Ψαροφαγία”
Τύπος σεμιναρίου : Παρουσίαση με γευστική δοκιμή
Εισηγητής / Chef Εκπαίδευσης : Μιχάλη Μάρθας
Τοποθεσία : Domestica SA Κρήτης
Ημερομηνία : 19/01/2025
Ώρες διεξαγωγής : 11:30 – 16:30
Διοργάνωση : Gourmet Chef
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πλήρες συνταγολόγιο, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης υπογεγραμμένη από τον Chef.
Κόστος Συμμετοχής : 160,00 €
Σπουδαστές Σχολών : 130,00 €
Sea Food Naturalist Cooking
- Τεχνικές μαγειρέματος πάνω στην μοντέρνα ψαροφαγία
- Εποχικότητα και βιωσιμότητα απευθείας από τον πρωτογενή τομέα
- Συντήρηση και διαχείριση πρώτης ύλης για τον καλύτερο έλεγχο ποιότητας και κόστους.
- Τεχνικές νωπής και ξηρής ωρίμανσης ψαριού.
- Συνταγές και παρουσίαση βασισμένες πάνω στα μηδενικά απόβλητα αλλά και με την φυσική χρήση υλικών και σκευών.
- Η μπουκιά του σφουγγαρά
- Μπενιέτ χταποδιού / Φούσκα / Περγαμόντο
- Οσμωτικά ντοματίνια / Σέλινο / Καπνιστά μύδια
- Τόνος wellington / Αρώνια / Ρίζα μαϊντανού
- Μαγιάτικο παϊδάκι / Ταρτάκι τρούφας / Κρεμμυδόζουμο
Έχει εργαστεί σε Ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια της Ελλάδος και του εξωτερικού, όπως The Fat Duck – 3 Star Michelin), Pure C – 2 Star Michelin, Waterside Inn – 3 Star Michelin, Daniel Berlin Krog – 2 Star Michelin, Noble Gourmet Restaurant. Έχει διατελέσει Ex. Chef στο Cuvee Restaurant (ένα αστέρι FNL BRA Awards και βραβείο Ελληνικής κουζίνας Αθηνοράματος), Ξεν. Πεντελικών κ.α..
Δήλωση Συμμετοχής
Σπουδαστές σχολών: 130,00€
IBAN : GR9101406470647002310001452
IBAN : GR9202601340000010101673134
ΙΒΑΝ : GR4501715570006557107186723
Δικαιούχος : Μπουσούλης Χρυσόστομος
Με εκτίμηση,
Μάκης Μπουσούλης,
Gourmet Chef
Τηλ +306981239848