The Ice Cream Project με τον Δημήτρη Χρονόπουλο
Η Gourmet Chef Professional Seminars παρουσιάζει τον Chef Patissier Chocolatier Δημήτρη Χρονόπουλο σε ένα μοναδικό σεμινάριο.
Μέσα από μια επίδειξη υψηλής τεχνικής ο κορυφαίος Chef θα παρουσιάσει μοναδικές συνταγές με σύγχρονες μεθόδους Παρασκευής παγωτού.
Ο Δημήτρης Χρονόπουλος μετράει σχεδόν 30 χρόνια στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, αφου από πολύ μικρός ήξερε τι ήθελε να κάνει.
Αν και τα γλυκά δεν έπαιζαν πολύ μεγάλο ρόλο στην οικογένεια, ο πατέρας του ήταν αυτός που τον παροτρυνε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική.
Από τη φύση του ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα κατάφερε να αποτυπώσει την καλλιτεχνική του τάση στις γλυκές αμαρτίες που δελεάζουν τους πάντες.
Με εκπαιδεύσεις σε εστιατόρια με αστέρια Michelin στη Γαλλία, o Δημήτρης Χρονόπουλος δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί με τα εστιατόρια που έχουν καταφέρει να λάβουν το ποθητό αστέρι όπως το Βαρούλκο, η Σπονδή και το Vardis.