Notice: Η συνάρτηση _load_textdomain_just_in_time κλήθηκε εσφαλμένα. Η φόρτωση της μετάφρασης για τον τομέα salient ενεργοποιήθηκε πολύ νωρίς. Αυτό είναι συνήθως ένδειξη για κάποιο κώδικα στο πρόσθετο ή το θέμα που εκτελείται πολύ νωρίς. Οι μεταφράσεις θα πρέπει να φορτώνονται στην ενέργεια init ή αργότερα. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα Debugging in WordPress για περισσότερες πληροφορίες. (Το μήνυμα αυτό προστέθηκε στην έκδ. 6.7.0.) in /var/www/vhosts/gourmetchef.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Που πάει ο τύπος με τη γαλάζια βέσπα; - Gourmet Chef by Makis Mpousoulis Skip to main content

Γιατί κάνει το γύρο του Ηρακλείου ο πολύ γνωστός και βραβευμένος σεφ Μάκης Μπουσούλης; Τι ετοιμάζει ο βραβευμένος σεφ, που παίρνει μία βέσπα, ανακαλύπτει τα πιο αγνά υλικά και “τρυπώνει” σε μία κουζίνα;

Consulting για το TULLIO Pizza e Pasta

Στο βίντεο που ακολουθεί τον βλέπουμε να παίρνει τη γαλάζια του βέσπα και να αναζητά σε ολόκληρη την πόλη τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά.

Μετά, ο διάσημος σεφ “τρυπώνει” σε μία κουζίνα και με πολύ μεράκι και φαντασία, δημιουργεί τις πιο νόστιμες Ιταλικές συνταγές…

Και ο λόγος; Για να τις προσφέρει στους καλεσμένους του Tullio, της ολοκαίνουριας και πιο… γευστικής πρότασης από Ιταλική κουζίνα που υπάρχει στο Ηράκλειο!

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ