Skip to main content

Γιατί κάνει το γύρο του Ηρακλείου ο πολύ γνωστός και βραβευμένος σεφ Μάκης Μπουσούλης; Τι ετοιμάζει ο βραβευμένος σεφ, που παίρνει μία βέσπα, ανακαλύπτει τα πιο αγνά υλικά και “τρυπώνει” σε μία κουζίνα;

Consulting για το TULLIO Pizza e Pasta

Στο βίντεο που ακολουθεί τον βλέπουμε να παίρνει τη γαλάζια του βέσπα και να αναζητά σε ολόκληρη την πόλη τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά.

Μετά, ο διάσημος σεφ “τρυπώνει” σε μία κουζίνα και με πολύ μεράκι και φαντασία, δημιουργεί τις πιο νόστιμες Ιταλικές συνταγές…

Και ο λόγος; Για να τις προσφέρει στους καλεσμένους του Tullio, της ολοκαίνουριας και πιο… γευστικής πρότασης από Ιταλική κουζίνα που υπάρχει στο Ηράκλειο!

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ