Ένα μοναδικό σεμινάριο “Εξελίσσοντας τις βάσεις”, πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο στις 30/01/2022.
Ο Pastry Chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης με μία επίδειξη υψηλής τεχνικής παρουσίασε μια σειρά από τις νέες του δημιουργίες. #NOTEBOOK
Η Gourmet Chef ευχαριστεί την ομάδα υποστήριξης:
Dionysis Gakis
Maria Kaffetzaki
Σταυρος Αμιτσης
Μάνος Βαρσαμάς
ΧρήστοςΧαραλαμπάκης
Την ομάδα συντονισμού
Angie Kaloudi
Nikos Mpastakis
Apostolos Vlachothanasis
Themos Rigas
ΧΟΡΗΓΟΙ : Κορώνη ΑΕ – Koroni SA – Ledra Foods – ENA FOOD Cash & Carry- Frigogas professional- Μαρμίτα Μαγειρείον – Marmita Greek Meal – lamaisondupain.gr – Simply Foods